Juventus har problemer i øjeblikket. Men én ting fungerer dog nogenlunde optimalt for dem: Cristiano Ronaldo bliver ved med at score mål.

LÆS OGSÅ: Tuchel med afsløring: Ville hente Manchester United-stjerne

Han kan i skrivende stund bryste sig af at være topscorer i ligaen, og det var også ham, der scorede i lørdagens skuffende opgør mod Verona. Siden skiftet fra Real Madrid, er det blevet til 91 mål i 118 kampe for portugiseren.

Alligevel må han betegnes som et flop. Sådan lyder det i hvert fald fra den tidligere italienske landsholdsspiller Antonio Cassano, der i sin aktive karriere spillede for blandt andet Real Madrid, Inter, AS Roma og AC Milan.

“Juventus hentede ham for at vinde Champions League, men de har været dårligere med ham, end de var før, han kom,” lød det fra Cassano, da han udtalte sig til Corriere dello Sport, hvilket han fulgte op med:

“De havde også vundet Serie A-titlen i år uden ham. Det har været en fejl at hente ham. Han bliver ved med at score mål, fordi han ved, hvordan man gør det uanset hvad. Han trækker ind fra venstre, lægger bolden til sin højre fod og sparker den ind. Hans hovedstød er også unikke.”

Til sidst understreger han, at han mener, at han ikke har været en succes i Juventus, og skal der laves om på dette, der skal han hjælpe dem til Champions League-triumf.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: “Jeg er meget stolt”

“Men Pirlo vil gerne bygge spillet op, presse modstanderen og spille imellem linjerne, og det betyder, at Ronaldo ikke deltager meget i spillet. Jeg mener, at han ikke har været en succes, medmindre at de formår at vinde Champions League,” sagde Cassano.