Cristiano Ronaldo har i mange år været betragtet som værende en af verdens bedste fodboldspillere. Alligevel er det ikke alle, der mener, at det var den rette beslutning, at Juventus hentede den portugisiske stjernespiller.

LÆS OGSÅ: Juventus har fastsat pris for Cristiano Ronaldo

Den tidligere præsident i Juventus Giovanni Cobolli er én af dem, der mener, at det ikke var den rette beslutning. Det har han gjort klart over for det italienske medie Radio Punto Nuovo.

Tilbage i september 2018 besluttede Juventus sig for at hente Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Dette betalte de hele 700 millioner kroner for, hvorfor den tidligere præsident heller ikke lagde skjul på, at han mener, at prisskiltet var for højt.

“Det var en kæmpe fejl at hente Ronaldo, og det har jeg sagt fra dag et. Han er en god spiller, en mester, men han er alt for dyr,” lød det fra Cobolli til Radio Punto Nuovo, som han fulgte op med:

“Nu skal Juventus bygge op igen og klare sig uden Ronaldo i fremtiden.”

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United vil forlænge med Solskjær

I denne sæson står Cristiano Ronaldo noteret for at have bidraget med 27 scoringer og 4 oplæg i 32 kampe på tværs af alle turneringer. Hans nuværende kontrakter udløber i sommeren 2022, men det hævdes, at han ikke kommer til at forlænge med Juventus.