Den tidligere Bolton Wanderers- og Paris Saint-Germain-midtbanespiller Jay-Jay Okocha mener, at Liverpool-stjernen Mohammed Salah bør blive sendt videre i manegen, hvis man ønsker, at han skal fortsætte udviklingen.

LÆS OGSÅ: Braithwaite hyldes efter elegant aktion

Han har haft mange fremragende præstationer for Liverpool, og den 28-årige er derfor blevet kædet sammen med mange af storklubberne i Europa.

Liverpool er dog inde i en dårlig stime, hvor de har tabt fire Premier League-kampe i træk, herunder mod Brighton & Hove Albion, Leicester, Manchester City og Everton.

Salah har dog været konsistent med sine præstationer for Liverpool. Han står noteret for at have scoret 24 mål og fire assists i 34 kampe på tværs af alle turneringer.

Okocha mener derfor, at det er på tide, at han forlader Premier League, og han har ligeså en klar favorit, når det kommer til, hvor han bør tage hen.

“Hvis der er mulighed for det, så ville jeg anbefale Salah at tage til Barcelona. Han har ikke længere den samme energi i Liverpool. De oplever dog et tilbagefald i Liverpool, så hvis han kan, så skal han tage til Barcelona.”

LÆS OGSÅ: Man United-legende opfordrer United til at forlænge med ‘fremragende’ spiller

Salah har tidligere spillet for Al Mokawloon, Basel og Chelsea, før han skiftede til AS Roma, hvorefter Liverpool sikrede hans underskrift for £43 millioner.