Det var primært Liverpool, der før deres signing af Diogo Jota blev sat i forbindelse med Ismaila Sarr. Nu viser det sig, at det faktisk var Manchester United, der var tættest på at sikre sig hans underskrift sidste sommer.

LÆS OGSÅ: Brandon Williams i problemer med politiet

Det er blevet afsløret af Watfords tidligere sportsdirektør Filippo Giraldi, som selv var en del af forhandlingerne. Han afslørede historien overfor Fabrizio Romano i Here We Go-podcasten.

“Vi var ekstremt tæt på at nå til enighed, og jeg forhandlede personligt med United. Vi var dog ikke i stand til at blive enige om aftalen for en handel, men jeg synes, at Sarri er så ung, så han skal nok nå en større klub med tiden,” fortæller den tidligere sportsdirektør.

“Jeg elsker Sarri, for han er i stand til at påvirke hver kamp, han spiller, og det er ganske sjældent,” siger han også.

Det blev altså ikke til et skifte til Manchester United for Sarri. I stedet endte han med at blive hængende i Watford, hvor han i denne sæson har scoret og lagt op til 18 mål i Championship.

Efter sigende krævede Watford et beløb på mellem 347 mio. kr. og 434 mio. kr. for den 23-årige senegaleser. Dette skulle angiveligt have været for stor en sum penge for Manchester United, hvorfor forhandlingerne løb ud i sandet.

LÆS OGSÅ: Skulle være Ramos’ afløser: United snupper forsvarsstjerne for næsen af Real Madrid

I sommer blev det meldt ud i flere medier, at De Røde Djævle først rettede deres fokus mod Watford-profilen, da det stod klart, at de ikke ville kunne købe Jadon Sancho for under 940 mio. kr.