Ben Foster, den tidligere Manchester United-målmand, har stået overfor mange stjerner i sin tid på Old Trafford, men han nævner dog én, som han ikke var særligt begejstret for at skulle møde.

LÆS OGSÅ: Rygtes til United og Liverpool: Jeg er rigtig glad her

Han blev spurgt i et interview med YouTube-kanalen The Cycling GK, hvilken spiller, han brød sig mindst om at møde.

“Det er et godt spørgsmål, og svaret er Diego Costa, for han var bare en beskidt lille rotte,” kom det således fra Foster.

“Han hvæsede og rev i dig, og han ville ikke lade dig være. Han gav dig aldrig et sekund til at trække vejret. Og Luis Suárez var faktisk lidt på den samme måde. Han var forfærdelig at spille imod. Han sparkede dig, han rev dig. Han ville gøre hvad som helst. Men de var ægte vindere. Jeg elsker den slags spillere. Det er den slags typer, du gerne vil have på dit hold. Dyr!”

Foster blev dog ikke kun bedt om at nævne den spiller, han hadede allermest. Han blev ligeså bedt om at udpege sin hårdeste holdkammerat, og svaret overrasker nok ikke så mange, hvis man altså er Manchester United-fan.

“Jeg spillede kun sammen med Roy Keane i en kort periode, men hvis jeg skal være ærlig, så skræmte han mig fra vid og sans. Han var en skræmmende fyr. Nemanja Vidic var også lidt syg i skallen. Jeg vil nok pege på Nemanja. Han tøvede ikke med at bruge sit hoved til at blokere modstanderens støvle, for at blokere et skud. Ja, en sicko.”

LÆS OGSÅ: Ny Barca-præsident: Håber Messi er motiveret til at blive

Diego Costa var senest i Atlético Madrid, men her fik han ophævet sin kontrakt, hvorfor han i øjeblikket leder efter en ny klub.