Når han ser på Ole Gunnar Solskjær fremskridt hos Manchester United, bliver Steve McClaren mindet om en samtale med klubbens mest succesfulde manager nogensinde, Sir Alx Ferguson.

LÆS OGSÅ: United vil sikre sig Haaland ved at sende udskældt United-spiller den anden vej

McClaren, der var Fergusons assistent mellem 1999 og 20221, mener at Solskjær skal have tid til at opbygge sit hold på samme som, som Ferguson fik i sin tidlige år på Old Trafford.

Ferguson forklarede engang til McClaren, hvor svært han fandt processen med at sammensætte en trup, der bestod af spillere, der regelmæssigt ville være udfordrere til ligatitlen.

Der har været antydninger af, at Solskjær er nødt til at vinde Europa League, hvis ikke han vil stå til en fyring. Nu opfordrer McClaren dog til, at folk slår koldt vand i blodet, og i stedet væbner sig med tålmodighed og tro på, at nordmanden kan følge i Fergusons fodspor.

“Ole forsøger at opbygge et hold, der kæmper om mesterskaber og vinder ligaen. Det var altid det ultimative mål,” sagde McClaren til talkSPORT.

“Jeg kan huske, at jeg havde en samtale med Sir Alex, da jeg spurgte ind til det besvær, han havde med at opbygge et holdet, og antallet af slag, han havde i cupturneringer, hvor de kom til kort.”

“Men han sagde: ‘Efter fire eller fem år, nu er vi klar til at finde’. Det var i 1999, og så vandt de alt.”

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United er ‘villige til at lytte til bud’ på offensivspiller

“Ole bygger mod dette. Han bygger et hold, der kan konkurrere om Premier League-titlen, men undervejs er han stadig med i kampen om Europa League, og han lægger al sin energi i at slutte i top fire i Premier League.”