Diego Simeone, sammen med resten af Atlético Madrid-mandskabet, oplever i øjeblikket stor succes. Det siges, at han opnår succes, da han ikke lader sine følelser styre hans beslutninger i spillet.

LÆS OGSÅ: Manchester United kommer til at vinke farvel til chok-signing

Det mener den tidligere Atlético Madrid-spiller, Filipe Luis, i hvert fald er sandt. Han fortæller, at den krævende træner ikke besidder nogen form for humor, når det gælder om jagten på succes.

Det ser dog ud til at have gjort ham godt i de ti år, han har været i klubben. Han har formået at lede klubben til et La Liga-trofæ samt mindeværdige Champions League-finaler.

Atlético Madrid ligger også i denne sæson godt i jagten på guldet i La Liga, og det er udelukkende Simeones skyld, mener den nuværende Flamengo-spiller.

Det skriver Goal.com

“Tro mig, når jeg siger, at det ikke er nemt at spille under Simeone. Han ejer ikke et hjerte. Han siger aldrig til sig selv; sikke en skam, stakkels lille spiller. Han tager udelukkende beslutninger, der kan sikre en sejr.”

“Da han tog over i 2011 var holdet fire point fra nedrykningsstregen, og han gjorde dem til Europa League-vindere samme sæson. Han gjorde dem til det hold, de er i dag. Den succes har et navn: Diego Simeone.”

Han mener også, at Diego Simeone har haft stor indflydelse på ham som spiller. Han var manden, der gjorde ham til den bedste venstreback i verden.

“Jeg var en back med manglende selvtillid i december, da han ankom, og den bedste venstreback i verden i januar. Han er den eneste træner, der har været i stand til at få det ud af mig.”

LÆS OGSÅ: Lionel Messi forøger imponerende La Liga-rekord

Diego Simeone ankom til klubben i 2011. Han har siden da stået ved roret i 510 kampe, hvoraf man har vundet 307 af dem, og blot tabt 83 af dem.