Juan Carlos Unzue, der er tidligere assistent i FC Barcelona, bakker op omkring Ronald Koemans projekt, til trods for den svære start. Unzue mener, at Koeman er et godt valg som træner, men at man er nødt til at have tålmodighed.

LÆS OGSÅ: Barcelona har ikke råd til ønsket transfermål

Ronald Koeman har haft en svær tid som træner i FC Barcelona. Han har hidtil stået i spidsen for holdet i ni kampe, hvilket har udmøntet sig i fem sejre, to uafgjorte og to nederlag. Nu tager Juan Carlos Unzue dog den hollandske træner i forsvar:

“Man bliver nødt til at have tålmodighed med Koemans projekt, så det finder sin stabilitet. Det er aldrig nemt at begynde på noget nyt,” fortæller Unzue til Cope Radio ifølge fcbarcelona.dk, hvilket han følger op med:

“Folk glemmer, at dette er sket før. Det minder mig om, da jeg ankom til klubben med Luis Enrique eller da Pep Guardiola blev træner i 2008. Også i 2003, da Joan Laporta, Txiki Begiristain og Frank Rijkaard stod i spidsen for klubben.”

Ligeledes er Unzue af den opfattelse, at Koeman er et godt valg som træner. Det fortæller han også til Cope Radio:

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-profil: Bartomeu har prostitueret klubben

“Det bliver ikke et nemt år, men der er mange grunde til at være optimistisk. Dynamikken på holdet har ændret sig og Ronald er et godt valg, fordi han kender klubben, hvilket er meget vigtigt,” udtaler han som afslutning på sit interview.