Den tidligere FC Barcelona-profil lagde ikke skjul på sit syn på Josep Maria Bartomeu, da han udtalte sig om ham. Den tidligere Barcelona-forsvarer Dani Alves mener nemlig, at han har prostitueret klubben.

LÆS OGSÅ: Koeman: “Vi har mange spillere, der søger afleveringen”

Bartomeus turbulente tid på Camp Nou har fået sin ende, da han for nylig annoncerede, at han ville gå af sammen med hele sin bestyrelsen. Klubben har været præget af problemer i lang tid – både på og uden for banen.

Barcelona har kæmpet med at levere, som de tidligere har gjort. Desuden blev de sommerens helt store samtaleemne, da Lionel Messi pludselig afleverede en transferforespørgsel.

Det lykkedes for ikke for Lionel Messi at få sin vilje, hvorfor han fortsat er at finde i den catalanske klub. Nu siger Dani Alves dog, at han mener, at Barcelona er blevet et “kommercielt hold”, der har mistet sin identitet.

Da han blev interviewet af RAC1, sagde han følgende: “Hvis du ændrer filosofien i klubben, så vil du møde problemer. Barca har mistet deres identitet. Du skal gennem processen og få den tilbage.”

“Hvad der gør Barcelona anderledes er deres stil og værdier. I livet skal du ikke forsøge at være, hvad du ikke er. Barca forsøger at være et kommercielt hold, i stedet for at være et hold med sin personlighed.”

“Før skrev de kontrakt med spillere, som de behøvede og som passede ind i klubbens filosofi, men nu har de skrevet kontrakt med en masse spillere, der ikke har Barcelonas identitet. De har mange værdifulde spillere, men de værner ikke om klubbens identitet.”

LÆS OGSÅ: Barcelona har ikke råd til ønsket transfermål

“Ledelsen har prostitueret klubben. Barca forsvarede en filosofi, og nu har de den ikke længere.”