Den tidligere Barcelona-spiller Rivaldo kan ikke se, hvorfor man ikke bør udforske muligheden for at hente Real Madrid-stjernen Sergio Ramos til klubben.

LÆS OGSÅ: Laudrup lægger ikke noget i Barca-skænderi: “Det sker mange gange i en kamp”

Rasmos’ kontrakt med Real Madrid står til at udløbe til sommer, og der er endnu ikke noget, der tyder på, at han kommer til at forlænge med Los Blancos.

Han er i stedet blevet kædet sammen med Paris Saint-Germain og Manchester United, men den tidligere Barca-spiller mener, at Barcelona skal gyde vandene med et tilbud til Ramos.

“Selvfølgelig vil Sergio Ramos være en god handel for Barcelona. Det ville være historisk, og det ville være et kontroversielt skifte, på grund af Sergio Ramos’ historie med Real Madrid,” skriver han i sin blog på Betfair.

Det er for nylig kommet frem, at der ikke er sket nogen udviklingen i forhandlingerne mellem ham og klubben, hvorfor man i øjeblikket står stille, mens man nærmer sig kontraktudløbet.

“Jeg ville ønske, jeg kunne sige noget, men status er det samme. Det eneste, jeg tænker på, er at komme tilbage og slutte sæsonen på bedst mulig vis. Der er intet nyt om en forlængelse.”

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

“Jeg er rolig omkring det, og jeg tænker kun på at spille igen og vinde et trofæ,” sagde han for nyligt ifølge Goal.com.