FC Barcelona overraskede rigtig mange fodboldinteressede mennesker, da de valgte at hente Jérémy Mathieu til klubben fra Valencia. Han har dog nu afsløret, at han slet ikke havde lyst til at forlade Valencia til fordel for Barcelona, da han ikke ønskede at spille for klubben.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil lokke Bayern-stjerne til klubben: Han vil forgylde ham

Det fortæller han i et interview med L’Equipe. Han forklarer blandt andet i interviewet, hvordan skiftet til Barcelona endte med at falde i hak.

“Jeg havde faktisk ikke lyst til at skifte til Barca, så derfor så lavede jeg en falsk kontrakt, som jeg viste til Valencias sportsdirektør i håbet om at blive i klubben.”

Han fortalte efterfølgende, at han nød tilværelsen som anfører i Valencia.

“Da Barca henvendte sig til mig var jeg anfører i Valencia, og jeg nød mit liv der, men jeg var skeptisk om et skifte til Barca, fordi jeg tænkte om jeg kom til at sidde og varme bænken. Jeg prøvede at gøre mit til, at et skifte ikke fandt sted, men i sidste ende regnede Valencia ikke med mig.”

Han kunne efterfølgende knytte en kommentar til den daværende holdkammerat i form af Xavi, som han var meget imponeret over.

LÆS OGSÅ: Barcelona-komet: “Det er en drøm for alle”

“Selvfølgelig havde jeg muligheden for at spille med Messi, men jeg kan også fremhæve David Silva og Juan Mata fra Valencia, men Xavi var jeg meget imponeret over på grund af hans tekniske færdigheder på banen og den simple måde han spillede på. Uden for banen var han også en god fyr.”