Den tidligere hollandske Barcelona-spiller Ronald de Boer har langet ud efter midtbanespiller Sergio Busquets, som han kalder en hæmsko.

Det er ikke nogen hemmelighed, at hverken Frenkie de Jong eller Sergio Busquets har præsteret optimalt i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Ivrig efter comeback: Braithwaite møder ind til træning trods fridag

Hollandske Ronald de Boer, der spillede for Barcelona mellem 1998 og 2000, har dog en god forklaring på det. Han mener nemlig, at det er Sergio Busquets skyld, da han er en hæmsko for både Frenkie de Jong, men også Barcelona.

“Busquets er en fantastisk spiller, men han har brug for en masse beskyttelse. Hvis han dækker en stor del af banen, så kommer han i problemer. Det er en hæmsko for både Barca og for Frenkie de Jong,” sagde De Boer, da han udtalet sig til spanske El País.

Ifølge De Boer er Frenkie de Jong fremtiden for Barcelona, mens Sergio Busquets er i sin karrieres efterår. Faktisk siger han, at han er vild med den spanske midtbanespiller, men at han er blevet for gammel.

På grund af Busquets manglende præstationer og et niveau, der generelt er dalende, bør klubben ikke længere holde fast i ham, mener den tidligere Barcelona-spiller.

Derimod bør de benytte spillere som Frenkie de Jong, Gavi, Pedri og Nico, som han betragter som fremtiden på den catalanske midtben.

LÆS OGSÅ: PSG-profil åben for januarskifte til Premier League-klub

“Fremtiden på midtbanen er Frenkie de Jong, Gavi, Pedri og Nico. Med disse spillere har Barca en fantastisk midtbane. Så længe Busquets starter inde, så spiller Frenkie de Jong ikke på hans bedste position. Lige nu virker han ikke til at føle sig tilpas. Han har ikke den energi, som han normalt har. Han virker fortabt og ser ikke glad ud,” lød det også fra ham.