Antoine Griezmann har bestemt ikke været den store profil for FC Barcelona, som de håbede på, da de hentede ham fra Atletico Madrid. Det beviste han igen i opgøret mod Paris Saint-Germain, hvor han ikke var til stor fare for modstanderholdet, selvom han havde fået sig et godt hvil forud for opgøret.

LÆS OGSÅ: Avis: Neymar giver ikke op

Og det er bestemt ikke kun fans af den catalanske klub, der har skudt med skarpt efter Griezmann. Det har den tidligere Barca-spiller Hristro Stoichkov nu også gjort, da han har rettet en skarp kritik af Griezmann. Blandt andet gjorde han det klart, at han ikke er i tvivl om, at det vil være bedst for Barca at sælge ham hurtigst muligt.

“Hver gang, at Griezmann er på banen, så ligner det, at Barca spiller med 10 mand. Hvis Barca vil have succes i på den lange bane så gør de klogt i, at sælge ham. Trincao og Braithwaite bør være på banen. Hvad laver Griezmann overhovedet når han er på banen,” lød det fra Hristro Stoichkov, da han udtalte sig til spanske Sport.

Martin Braithwaite blev skiftet ind sent fra bænken i opgøret mod PSG, hvor han ikke rigtigt faldt ordentligt til. Trincao blev også skiftet ind fra bænken og leverede et par gode løb, men han formåede dog ikke at have en markant indflydelse på opgøret.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona overvejer at sælge klubveteran til sommer

Ydermere sætter Stoichkov også spørgsmålstegn ved de taktiske planer, som Ronald Koeman har for Antoine Griezmann, der alt for ofte falder ud af kampene, hvor han ender med at sende bolden rundt på banen, uden at være en reel trussel.