Lionel Messi har som bekendt kontraktudløb til sommer, og det er derfor ikke overraskende, at det bliver spændende at se, hvor hans fremtid kommer til at ligge henne.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman roser Messi

Verdensstjernen har været på radaren hos Manchester City i Premier League, men måske alligevel ikke. Det har nemlig lignet, at Pep Guardiola og co. har givet op på Messi.

Manchester Citys melding skal man dog ikke tro på, mener Rivaldo. Han skriver på sin blog på Betfair, at det er rent bluff fra Manchester Citys side.

“Pressen har skrevet om, at City har givet op i forhold til at skrive under med Messi for næste sæson, men jeg har altid min tvivl om den slags historier,” skriver Rivaldo, hvorefter han tilføjer:

“Generelt, når en klub afviser spekulationer om et transfermål, så betyder det lige det modsatte, og med den klub tilbage, så er det bare et strategisk bluff,” kommer det fra Rivaldo, der spillede for Barcelona i en årrække, da han selv var aktiv som professionel.

Det glæder dog Rivaldo at se, at Lionel Messi igen ser afslappet ud, når han løber på banen. Han mener, at Messi ser ud til at være tilbage på det niveau, man ofte forbinder med ham.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Det har dog været noget af en rutsjebane-tur at følge Messis tid i Barcelona. Han har blandt andet haft et meget stramt forhold til den tidligere klubpræsident, Bartomeu, men nu er den tidligere præsident Joan Laporta tilbage på posten, og han skulle være i gang med at arbejde på en ny kontrakt til Messi.