Den tidligere Barca-profil lægger ikke fingre imellem.

Den franske forsvarer skifter Spanien ud med Italian, da han skifter fra Barcelona til Serie A-klubben US Lecce. Sådan lød meldingen i sommers, da Samuel Umtiti vinkede farvel til Barca og i stedet dragede mod Italien.

Dengang var der tale om en lejeaftale for Samuel Umtiti men nu har den italienske klub måske i sinde at hente ham permanent til sommer.

Og det har ført til spekulation om, hvorvidt han kan ende med at vende retur til Barcelona til sommer. Dette skulle dog ikke være af den store interesse for den spanske klub og den franske forsvarsprofil selv.

Han har nemlig løftet sløret for en chokerende afsløring, hvor han bestemt ikke lægger fingre imellem.

Den 29-årige forsvarsspiller lægger nemlig ikke skjul på, at han har genfundet fodboldglæden efter skiftet til Italien:

“Det føltes som fire års fængsel i Barcelona. Ikke kun på et sportsligt plan, men også i min hverdag”, afslører Samuel Umtiti i et hudløst ærligt interview med det franske medie Canal+, og fortsætter:

“Jeg var virkelig et dårligt sted. Jeg foretrak at holde mig væk fra alle. I starten havde jeg det godt og præsterede på et højt niveau, men så begyndte jeg at føle en vis usikkerhed over for mig selv og indså derefter, at ingen troede på mig længere”.

Han benytter samtidig lejligheden til og understrege sort på hvidt, at det var en kæmpe udfordring for ham, og han havde brug for igen at føle sig værdsat:

“Det var en udfordring for mig. Jeg havde brug for at føle mig værdsat, respekteret og nyttig”.