Sidste sommer sendte FC Barcelona en af de helt store profiler fra Barcelona B til Villarreal. Det er Jorge Cuenca, der er tale om, og efter han ankom til Villarreal, blev han straks lejet ud til Almeria. Her nyder han stor succes, men han vil ikke udelukke en tilbagevenden til Barca.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City vil byde 850 millioner på Manchester Uniteds toptransfermål

“Jeg mener ikke, at man skal lukke nogle døre bag sig. Det er sandt, at Barca har muligheden for at købe mig tilbage som en del af aftalen, der sendte mig til Villarreal. Lige nu har jeg det meget godt i Almería og vi kæmper for at rykke op i La Liga. Jeg nyder det her lige nu, men vi må se hvad der sker til sommer, om jeg skal tilbage til Barca, Villarreal eller blive i Almería eller noget helt andet,” sagde han til den spanske avis Sport.

Herefter blev han også bedt om at sætte ord på, at Ronald Koeman har udvist de unge spillere en stor tillid i denne sæson.

“Han gør det godt med de unge spillere. Jeg tror han er en træner, der ikke tænker så meget på alder. Hvis han skal starte med en på 19 år i stedet for en på 25 år, så gør han det. Han tænker ikke på alderen, men på dem der præsterer bedst,” sagde han til avisen Sport.

Derudover satte han også ord på, hvorfor han endte med at blive solgt til Villarreal, nu når han var klar til at blive i klubben, for at kæmpe om en plads på førsteholdet.

LÆS OGSÅ: Berbatov til Real Madrid: I bør overveje at sælge ham

“Jeg ville egentlig gerne blive i Barca, men klubben havde brug for at sælge mig for at få penge i kassen, så det var derfor, at jeg skiftede til Villarreal,” sagde den unge spiller.