Han kan skrive verdensmester og en fortid i Bayern München på CV’et, men Mario Götzes helt store drøm er at spille side og side med Barca i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Viser interesse: Barca mødtes med Lazio-forsvarers agent i sidste uge

Den tidligere Bayern München-midtbanespiller, der i øjeblikket spiller for hollandske PSV, forklarede, at han gerne ville spille i Champions League igen, efter at have forladt Dortmund på en fri transfer i oktober 2020.

Han har dog gjort det ganske udmærket i Æresdivisionen i denne sæson, hvor det er blevet til fem mål og fem oplæg i 17 optrædener.

Det har dog ikke altid været helt så nemt for tyskeren. Götze har kæmpet en del med skader og en stofskiftesygdom, der har haft indflydelse på, at hans karriere har været nedadgående, siden han scorede det afgørende mål i VM i 2014.

Alligevel har den 28-årige tysker fortsat mod på at vende tilbage til toppen af europæisk fodbold. Overfor mediet 11Freunde afslørede han, ifølge Daily Mail, at hans drøm er at spille på Camp Nou sammen med Messi.

“At fejre besiddelsesfodbold med dette (Barca, red.) hold sammen med Lionel Messi, ville være en drøm,” sagde han til 11Freunde.

“Jeg vil gerne spille i Champions League igen,” fortsatte han.

Tyskeren gjorde det dog klart, at han er klar til at forpligte sig til en fremtid i PSV, når hans kontrakt udløber i 2022. Han sagde dog også, at han kun ville gøre det, hvis træner Roger Schmidt forbliver i klubben.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi haler ind på Lewandowski i kampen om Golden Boot

“Hvis Roger ville rejse, ville det bekymre mig,” sagde han. “Vi er blevet enige med PSV om, at vi vil sidde ned på et ekstraordinært tilbud.”