Tidligere Brøndby-træner: Pogba er ikke verdensklasse!

Mathias Busekist — 02. nov 2020 18:15
Foto: Stu Forster/Getty Images

Paul Pogba fik en kedelig hovedrolle i Manchester Uniteds 0-1-nederlag til Arsenal i Premier League. Han begik nemlig straffesparket, som Pierre-Emerick Aubameyang scorede på, og som dermed gav Arsenal sejren.

LÆS OGSÅ: 11 spillere ude: FCM tager imod coronasvækket Ajax-trup

Det er da heller ikke gået nogens næse forbi, at Pogba ikke længere ligner sig selv, når han tørner ud på Old Trafford. Det gælder også De Røde Djævles træner, Ole Gunnar Solskjær, som endda har henvist ham til bænken.

Det har dog ikke ændret på, at mange stadig ser Pogba som en verdensklassespiller, men det prædikat er han ikke værdig til at have længere. Det mener det tidligere trænerflop i Brøndby og tidligere United-træner, René Meulensteen i et interview med Goal.

"Jeg mener, at han ikke har arbejdet hårdt nok. Jeg ser det hele for tiden. Det går for langsomt, og der er ingen skarphed i det. Andre hold kan udnytte det. Han er dog stadig en talentfuld spiller."

Fortjener ikke prædikatet

Han tilføjer hertil:

"De siger, han er verdensklasse. Jeg ville aldrig bruge sådan et ord så hurtigt, fordi jeg kender til andre spilleres fortid og nutid, og de fortjener at blive kaldt det. Det fortjener Paul ikke."

LÆS OGSÅ: Giggs: Mange år til næste Manchester United-trofæ

René siger slutteligt, at man skal forvente mere af en spiller som Paul Pogba, der har vundet så mange trofæer.

Meulensteen var cheftræner i Brøndby i et halvt år, inden han igen forlod klubben.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere