Det er måske ikke et navn, der ringer en klokke for den almene fodboldfan i Danmark, men i midt 00’erne blev han kaldt et af de største talenter, man havde produceret hertillands.

LÆS OGSÅ: Real Madrid får hjælpende hånd: Inter-stjerne tvivlsom til Champions League-opgør

Per Weihrauch skiftede til Ajax i 2005 fra Hvidovre i en alder af bare 16 år, og allerede året efter skiftede han til den nyrige klub Chelsea.

Blev erklæret fodboldinvalid

Han blev i 2008, blot to år efter, erklæret fodboldinvalid, og han nåede derfor aldrig at spille seniorfodbold på professionelt niveau. Det er nu kommet frem, at det tidligere stortalent er blevet fundet død i sin lejlighed i en alder af 32 år.

“Det er en meget kedelig tid og rigtigt hårdt, da Pers død kom som en kæmpe overraskelse. Jeg har kun godt at sige om brormand i forhold til, at han var vellidt blandt alle dem, han omgikkes med, som også viste sig til begravelsen, hvor der var et rigtig stort fremmøde og blomster, som jeg aldrig har set før,” skriver Per Weihrauchs bror til B.T.

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland har vokseværk: Store investeringer i sigte

Hans professionelle karriere var ødelagt, men det holdt ham alligevel ikke fra at fortsætte i fodboldens verden. Han fortsatte som agent, hvor han blev ansat i Søren Lerbys firma.