Den tidligere Manchester United- og Chelsea-angriber Radamel Falcao er kommet slemt til skade, efter at have slået hovedet sammen med holdkammeraten Kerem Akturkoglu i forbindelse med søndagens træning.

LÆS OGSÅ: Straffespark til Braithwaite? Nu svarer tidligere topdommer

Der må have været tale om noget af et sammenstød. Efterfølgende har det nemlig vist, at den 35-årige angriber har slået en ansigtsknogle i stykker. Det har hans nuværende klub Galatasaray afsløret på deres hjemmeside.

“Efter kollisionen til træning er der blevet påvist et brud på en knogle i ansigtet hos Radamel Falcao. Der er derfor planlagt en operation med bedøvelse i aften,” skriver klubben på deres officielle hjemmeside.

Det står dog ikke helt så slemt til for  Kerem Akturkoglu, da han ikke kom nær så meget til skade. Derfor vil der ikke være behov for en operation, men han vil dog blive overvåget af klubben i den kommende tid. Det har klubben også forklaret på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Medie: Klopp og Liverpool jagter Barca-talent

Det vides endnu ikke, hvor lang tid det forventes, at den slemme skade vil holde Falcao ud. Det er bestemt ikke første gang, at han er blevet skadet i denne sæson. Derimod er det kun blevet til 14 kampe i denne sæson. Alligevel er det dog blevet til otte mål.