Den tidligere City-angriber er overbevist om, at Messi ikke vil være andet end problemer. Han mener derfor, at Pep Guardiola i stedet burde fokusere på at styrke defensiven og dermed ikke hente Barcelona-stjernen.

LÆS OGSÅ: Barcelona-fans til Messi: Det er uacceptabelt

Det næste transfervindue nærmer sig dog med hastige skridt, og mange vil nikke genkendende til at kunne huske, at Messi ønskede at forlade Barcelona. Det startede en malstrøm af rygter, hvor flest lød på City.

Lionel Messi er dog fri til at snakke med bejlere til januar, og City-ledelsen har sagt, at de har kapitalen, hvis Guardiola ønsker at indgå en handel.

Emile Mpenza er dog også overbevist om, at Messi og Pep Guardiola kommer til at krydse veje igen – det bliver bare ikke i Manchester-klubben. Han mener i stedet, at det bliver i MLS.

Det siger han til Manchester Evening News:

“Jeg mener, at Guardiola har problemer med defensiven, som han i stedet burde fokusere på. Vincent Kompany har efterladt et kæmpe tomrum, som de endnu ikke har fået fyldt. Derfor, hvad er så meningen med at signe Messi, når de ikke mangler ham?”

Han tilføjer hertil:

“De har besat positionen, herunder Riyad Mahrez og Sergio Aguero. Hvis de skriver under med Messi, vil det skabe problemer i klubben.”

LÆS OGSÅ: Åbner sag: Koeman risikerer karantæne

Han siger slutteligt, at han regner med, at Peps næste stop bliver MLS, hvor han skal træne New York City FC. Mpenza regner med, at Messi tager med ham.