Antoine Griezmann har haft en svær start på hans tid i Barcelona. Griezmanns forhold til Messi var også roden til flere historier, da Messi angiveligt ikke ønskede, at man hentede Griezmann til at starte med.

LÆS OGSÅ: Barcelona-back i søgelyset: Everton vil overhale Milan indenom

Det tyder dog på, at deres kemi er blevet bedre, men det er stadig ikke blevet det partnerskab, man håbede på. De €120 millioner, de brugte på Messi, vil måske først blomstre, når Messi ikke længere spiller for Barca.

Det er i hvert fald sådan Griezmanns tidligere agent ser det.

“Antoine kom til en klub, der havde flere problemer, og hvor Messi har en finger i alt. Han er en monark, og han var ikke glad for, at Griezmann kom til klubben. Hans attitude har været sørgelig overfor Griezmann. Antoine siger til gengæld, at der ikke er problemer med Messi, men jeg har aldrig hørt Messi sige det samme.”

Han tilføjer bagefter:

“Messi ville forlade klubben for at se, hvilken rolle han havde i klubben, men han valgte at blive. Klassisk Messi! Han er lige så god på banen, som han er slem, når han ikke er på banen. Barcelona har haft det hårdt i noget tid. Det er næsten som en sygdom, der har efterlad sig præg på klubben.”

Han snakker derefter om, at der er klar klasseforskel, når Antoine er med Frankrigs landshold, hvor han ofte viser sit potentiale.

LÆS OGSÅ: Overblik: Barcelona må undvære Fati i disse kampe

“Det er klubben, der er syg – ikke Antoine. Han ankom til Barcelona, og Messi snakkede ikke til ham, og han gad ikke aflevere bolden. Det har været med til at skabe traumer. Det var klart og tydeligt. Hvis du samtidig tænker på, at præsident trådte tilbage, og de også tabte 8-2 til Bayern, så har Barcelona det ikke godt.”