Den tidligere engelske landsholdsprofil Ashley Cole har udtalt sig om, hvem han mener, der er den bedste engelske venstreback. Her har han peget på Manchester Uniteds Luke Shaw, som han mener bør være Gareth Southgates starter til sommerens EM.

LÆS OGSÅ: Chelsea og Manchester United tilslutter sig Barcelona i kampen om Valencia-talent

Der skal bestemt ikke herske tvivl om, at han har gang i sin bedste sæson i Manchester United, siden han ankom i 2014. Det har medført, at han har cementeret sin plads i truppen, men også, at han nu er blevet indkaldt til landsholdstruppen for første gang siden 2018.

Den tidligere Southamptom-spiller får dog hård konkurrence om pladsen, da Ben Chilwell også forsøger at tilegne sig denne plads under Southgate.

Ashley Cole, som selv har spillet 107 landsholdskampe for det engelske landshold, er ikke i tvivl om, hvem han ville vælge. Det har han gjort klart, da han var inde som ekspert hos ITV i forbindelse med Englands opgør mod Albanien.

“Jeg synes, det er tæt imellem dem, men Shaw tager den på målstregen,” sagde Ashley Cole til ITV, og fortsatte:

“Jeg mener, at han spiller mere konsekvent hos Manchester United, mens Chilwell spiller af og til i Chelsea. Det er ikke samme kontinuitet som Shaw, men alt kan ske, inden udtagelsen til EM kommer,” sagde han også, og fik opbakning fra Roy Keane.

LÆS OGSÅ: Jesse Lingard åbner op om den svære tid før sit West Ham-skifte

“Dette år har han (Shaw, red.) været fantastisk. Han havde nogle problemer under Mourinho. Defensivt er han bedre end de andre backs. Ingen har været bedre én mod én end ham denne sæson,” sagde Roy Keane til ITV.