Manchester United nåede ikke længere end kvartfinalen i den engelske FA Cup. Her blev de nemlig stoppet af Leicester, der endte med at sikre sig en sejr på 3-1 over De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Ny partner til Maguire: Manchester United viser interesse i Borussia Dortmund-forsvarer

I og med, at de er ude af FA Cup’en, er det nu Premier League og Europa League, der skal have deres fulde fokus. Og Ole Gunnar Solskjær gør klogt i at tage det seriøst, da han har brug for en europæisk triumf, hvis ikke han vil risikere at miste sit job som United-træner. Det mener en tidligere Liverpool-spiller i hvert fald.

Til mediet talkSPORT udtalte den tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy nemlig, at han tror, at Manchester United vil skifte ud på managerposten, hvis ikke de formår at vinde Europa League. Ligeledes mener han også, at det er et krav, at de ender i top 4 i Premier League.

“Det er ikke godt nok for Manchester United at være med i Europa League. Det ved fansene. Det ved klubben, og det ved Ole også godt. De ender i top fire, men det burde de virkelig også,” lød det fra Danny Murphy, da han udtalte sig til talkSPORT, hvilket han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Prismærke på 150 mio. kr.: Flere Premier League-klubber har 22-årige angriber på radaren

“Hvis de ikke vinder Europa League og ender i top fire, så tror jeg, at de vil lave ændringer på managerposten,” sagde han også.