Den tidligere Real Madrid-centerback mener, at alle hold har mistet respekten for FC Barcelona. Af denne grund mener den tidligere Los Blancos-spiller Oscar Ruggeri også, at Lionel Messi bør forlade den catalanske klub, når hans kontrakt udløber til sommer.

LÆS OGSÅ: Barca-legende: Messi har spillet sin sidste Champions League-kamp på Camp Nou

Argentineren er af den opfattelse, at FC Barcelona ikke har behandlet Lionel Messi ordentligt. Ikke nok med det, så sagde han i forlængelse af dette også, at den spanske storklub ikke længere bliver respekteret af modstanderne i Europa.

“Messi er nødt til at forlade klubben,” lød det fra Ruggeri, da han udtalte sig til ESPN.

“Han er stadig den bedste, men alle holdene har mistet respekten for Barcelona. Det er slut. Han er nødt til at gå sin vej. De gjorde en masse ting mod ham, og nu er vi kommet til dette,” sagde han også.

Herefter kom han også ind på, at det ikke kun er Lionel Messi, der har fået en skidt behandling af FC Barcelona. Det mener han nemlig også, at Luis Suarez her.

“De sparkede Luis Suarez ud og glemte, at han er hans ven og en del af familien. Suarez er en målscorer. Du kan ikke sparke ham ud. Ikke mange spillere er på Suarez’ niveau i dag,” kom det også fra den tidligere Real Madrid-spiller, hvilket han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Stor sviner til Cristiano Ronaldo: En af de dårligste

“Nu vil Messi gerne komme til Argentina. Før var det omvendt. Nu vil han skyde nogen for at spille for landsholdet. Før stak han af fra det. Han har mistet respekten for Barcelona.”