Der er nok mange Superliga-fans, der kan huske, da Joseph Elanga, der spillede for Brøndby og AC Horsens fra 2006 til 2009, viste fine takter. Og han er ikke den eneste i familien, der har fodbold i blodet, da også hans søn har gang i karrieren.

LÆS OGSÅ: Lille klub tjener stort beløb hver gang United-målmand spiller

Den 18-årige Anthony Elanga spiller for Manchester Uniteds U23-mandskab, og han har tirsdag fået en længerevarende kontrakt med Manchester United.

De oplyser dog ikke, hvor lang en aftale, de har fået papir på, men den skulle være lang nok til at vise, at klubben ser ham som en del af fremtiden.

Anthony Elanga er offensivspiller modsat sin far, og han står noteret for at have scoret otte mål og leveret tre assists i 16 kampe for Uniteds U23-hold.

Han er halvt camerouner, halvt svensker, og han har spillet fem U17-landskampe for Sverige, hvoraf det er blevet til to mål.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi: Braithwaite topper La Liga-statistik

Han er dog ikke det eneste talent, der har fået en ny kontrakt i Manchester United, da man også har udstyret Hannibal Majbri med en ny kontrakt, hvorfor også han er sikret en fremtid i United.