Der bør ikke herske tvivl om, at Manchester United i øjeblikket råder over to klassemålmænd. Når Ole Gunnar Solskjær skal sætte sit hold, kan han nemlig vælge blandt både David De Gea og Dean Henderson. Ifølge Chris Turner kan førstnævnte dog snart være fortid hos De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Uruguay-træner: Cavani skal forlade United

Den tidligere Manchester United-keeper fortæller, at der ikke er plads til to målmand af denne kaliber i klubben. Han fortæller, at han ikke er sikker på, hvornår et eventuelt skifte ville komme, men at han ser Henderson som en potentielt kandidat til målmandsposten de næste 10 år.

“Henderson kan meget vel være Uniteds førstemålmand de næste 10 år. Jeg er ikke sikker på, hvornår målmandsskiftet kommer, men hvis Henderson også står mod Brighton efter landskampspausen, så er det en klar besked til de Gea,” siger Chris Turner til Daily Mirror, og fortsætter:

“Det er helt udelukket, at de Gea vil stille sig tilfreds med at være andetvalg, så han kan meget vel se mod en retur til Spanien i løbet af de næste 12 måneder,” siger han også.

LÆS OGSÅ: Transferkamp mellem Manchester-klubberne: Jagter Wolves-profil

Skal man tro på Turner, kan vi derfor snart forvente at blive klogere på målmandssituationen i Manchester United, når de tørner ud mod Brighton. Er det Henderson, der står mellem stolperne, skal De Gea måske se i øjnene, at han ikke længere er førstemålmand.