Der er flere argentinske medier, der har berettet, at den tidligere Manchester United-stjerne Carlos Tevez overvejer at indstille karrieren. Den 36-årige har gjort sig overvejelser om, hvorvidt det skal være hans sidste sæson for klubben fra hans hjemby; Boca Juniors.

LÆS OGSÅ: United kommer med hyldest til afdøde Maradona

Det er dog ikke kun i Manchester United, at han har spillet. Han har haft en flot karriere, der har sendt ham forbi et hav af klubber. Det omfatter blandt andet Manchester City, West Ham og Juventus.

Meget tyder dog på, at han føler, at han har spillet det fodbold, han skal. Det meddeles, at der er flere personlige årsager til, at han har besluttet, at det er på tide. Angiveligt skulle det dog særligt handle om, at hans far er meget syg.

Det argentinske medie El Destape skriver, at Tevez har i sinde at trække sig tilbage, når Libertadores-turneringen slutter i januar næste år.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi reagerer på Diego Maradonas død

I stedet har han besluttet sig for, at han vil kaste sig over noget helt andet. Han har nemlig planer om at involvere sig i argentinsk politik, hvor han efter sigende skulle være en stor beundrer af Mauricio Macri, der er tidligere præsident i Argentina.