Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United har haft problemer med at skabe chancer og mål på det seneste. I skrivende stund er de inde i en stime på tre 0-0-kampe i træk.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil gå i Klopps fodspor: Vil give United-stjerne forbud

Ifølge den tidligere Manchester United-spiller, Nani, er Paul Pogba en af holdets vigtigste spillere, hvorfor hans fravær kan være årsag til manglen på mål.

Dog fortæller Nani også, at han har sin tvivl på, at Paul Pogba rent faktisk har rettet sin fulde koncentration mod United. I samme ombæring fortæller han også, at han er nødt til at forbedre sig, hvis han skal have en fremtid hos De Røde Djævle.

“Jeg ved ikke om han har sin fulde koncentration på holdet, på kampene, på holdets målsætninger,” sagde Nani til Goal, og fulgte op:

“Jeg så ham, da han havde problemer med nogle skader. Så kom han tilbage og spillede godt igen. Han klarede det godt. Han hjalp holdet, men vi ved, at Pogba kan gøre det meget bedre. Han kan gøre meget mere, for han er en topspiller på sin position. Han bruger ikke alle sine styrker og kvaliteter.”

LÆS OGSÅ: Syvendebedst betale Premier League-spiller: Stjerne kan stå foran voldsom lønforhøjelse

“Men hvis han vil blive i klubben, så skal han helt sikkert gøre det meget bedre meget snart. Han skal blive ved med at forbedre sit spil og sin selvtillid og forsøge at hjælpe holdet så godt han kan,” rundede han af over for Goal.