Paul Parker, der selv har en fortid som midterforsvarer og United-spiller, har fortalt, at han ikke mener, at Harry Maguire er den leder, der er svaret på Manchester Uniteds forsvarsproblemer.

LÆS OGSÅ: United risikerer at skulle betale Sporting Lissabon millionbeløb for Bruno-hæder

Maguire blev hentet til Manchester United fra Leicester i sommeren 2019. Dengang betalte Manchester United 690 millioner kroner for ham. Siden da har han etableret sig som fast midterforsvarer sammen med Victor Lindelöf.

Parker er dog ikke overbevist om, at Harry Maguire kan løse de mange problemer, der er i forsvarskæden hos Manchester United.

“Harry Maguire er ikke en leder. Han spiller spillet for sig selv. Han stå for dybt, dribler for at drible og løber ind i blindgyder,” fortæller Parker til Grand National.

“På trods af den position United befinder sig på Premier League nu, er de stadig nødt til at forstærke sig i transfervinduet til sommer på flere positioner,” siger han også.

Hertil fortæller han også, at han ikke forstår, hvorfor man altid taler om, at United skal finde en makker til Maguire. Han fortæller, at han lige så godt kan se, at der kommer to nye spiller ind, eller at de finder en spiller, der kan spille sammen med Victor Lindelöf.

LÆS OGSÅ: Ekspert: United vil erstatte De Gea og Henderson med ny målmand

Ydermere indrømmer han, at han altid har været usikker på Maguire. Han mener ikke, at han var de mange millioner værd, da han blev købt, hvorfor han ser det som, at Leicester har gjort sig en god forretning.

Klask

Meget vanedannede spil for hele familien. Klask er sjovt spil, der blander det bedste fra to verdener.