Ifølge den tidligere Manchester United-spiller Hughes, har det unge United-talent i form af Donny van de Beek ikke fortjent mere spilletid, end hvad han hidtil har fået.

LÆS OGSÅ: Trincao fejrer sit mål med manér: Køber superbil til flere millioner

Den hollandske spiller er kun startet inde i to kampe i Premier League i denne sæson. Derfor fik han også en sjælden chance, da han tirsdag aften var på banen fra start, da Manchester United spillede imod West Ham i FA Cup.

Den 300 millioner kroner dyre signing fra Ajax havde dog svært ved at gøre en forskel i opgøret mod David Moyes’ trup, hvorfor han blev erstattet af Bruno Fernandes efter 73 minutters spilletid.

Og Hughes, der vandt to Premier League-titler og tre FA Cup-trofæer i sin tid i United, mener at Van de Beek er nødt til at gøre mere for at overbevise Ole Gunnar Solskjær.

“Van de Beek, jeg har ikke set meget bevægelse. Jeg har ikke set små bevægelser for at komme ind i de små lommer, selvom man tænker, at det er den type spiller, han er, og det er de områder, han vil arbejde i,” lød det fra Mark Hughes ifølge Metro.

“Han har skuffet igen. Han spiller for Manchester United, som er en enorm klub, så han er nødt til at vise mere, end han viser i øjeblikket.”

“Du vil gerne give drengen en chance, og han følger sig sandsynligvis lidt foruroliget over, at han ikke har fået mere spilletid. Han føler sig sandsynligt lidt overset.”

LÆS OGSÅ: Medie: AC Milan vil købe Manchester United-spiller

“Men man er nødt til at sige, at i betragtning af, hvad han har produceret i den tid, han havde, fortjener han ikke mere end det. Så han må vise mere.”