Der har været rigtig mange spekulationer om Lionel Messis fremtid. Han har været kædet sammen med flere europæiske topklubber, men særligt Manchester City og PSG har været nævnt som potentielle destinationer for den argentinske stjerne.

LÆS OGSÅ: Laporta og Koeman vil hente Juventus-profil

Derudover har der selvfølgelig også været spekulationer om, hvorvidt han bliver i Barca. Skal man tro på klubbens tidligere vicepræsident, Jordi Mestre, bliver den argentinske stjerne i klubben, da han sætter sportslige ambitioner over økonomisk gevinst.

Ovenstående ændrer dog ikke på, at enhver ny kontrakt, der tilbydes den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder på Camp Nou skal være lukrativ. Til trods for hans sportslige ambitioner, vil han naturligvis fortsat kræve at få en aftale, der økonomisk set afspejler hans status og værdi.

Han kunne sagtens sætte et stort beløb ind på kontoen, hvis han beslutter sig for at skifte til en anden klub på en fri transfer. Blandt andet skulle Manchester City og Paris Saint-Germain være klar til at tilbyde ham en klækkelig sum penge.

Copa del Rey-successen samt en potentiel La Liga-titel i 2020/21-sæsonen kan dog være medvirkende til, at Lionel Messi beslutter sig for at blive i klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi tillbudt lukrativ toårig kontrakt af europæisk topklub

“Messi fortsætter. Hvis han forlader klubben, er det ikke for penge,” sagde Jordi Mestre til Sin Concesiones, da han blev spurgt om den store beslutning for klubbens talisman.