Sponsoreret indhold

Når du inviterer veninderne over, så skal der være styr på en række ting for at skabe den bedste aften. 

Coronavirussen buldrer afsted lige nu, og det har lukket ned for rigtig mange ting. Heldigvis er det stadigvæk muligt at møde med gode venner og veninder i private hjem, og herunder får du lidt tips til en rigtig hyggelig aften. Men hvis du har symptomer på corona eller føler dig sløj, så bliv hjemme, til du er helt frisk igen.

Herunder får du fire tips til en rigtig dejlig aften.

  1. Inspiration til aktivitet

Hvad med at spille et spil? Der findes jo et hav af muligheder, så der er helt sikkert også et, der falder i jeres smag. Partners, Hint, Ego, Lego, Bezzervizzer osv. Du kan jo sørge veninderne, hvad de har lyst til at spille, så du ikke ender med at investere i et spil, som du er den eneste, der har lyst til at spille. Hvis I ikke er til de klassiske brætspil, så kan I også gå online og spille casino. Med koden Kolikkopelit bonus får du ekstra, gratis spins.

  1. Lav et lækkert tapas-bord

Til en rigtig god aften med pigerne er et lækkert tapas-bord perfekt. Der er noget for enhver smag på sådan et bord, og det indbyder til at sidde og hygge sig i mange timer med skøn mad. Det vigtigste er selvfølgelig også, at der er god vin til. Du kan jo bede alle inviterede om at tage sin favorit-vin med, så får I indblik i hinandens smage og hvem ved? Måske du finder en ny yndlings-vin.

  1. Inviter på hjemmebiograf

Er der noget hyggeligere end en god film og masser af popcorn? Nej vel? I dag findes der så mange streamingtjenester, hvor der er et kæmpe bibliotek med serier og film. På Blockbuster kan I også leje de nyeste film, så mulighederne er mange. I kan også vælge at lave et tema. Måske en ‘feel good’-aften, hvor I kun ser film, der ender lykkeligt. Eller hvad med en gyser-aften, hvor den kun står på gru og blod? I kan også kaste jer over et par afsnit af en rigtig tøseserie. Her er Gossip Girl og Sex and the city en mulighed. 

  1. Bliv dygtig til at lave drinks

Nu hvor mulighederne for at hænge på en bar er begrænset, kan I jo udvikle jeres egen drinks-evner. Bestil en dygtig bartender, der kan lære jer at mikse de lækreste drinks, så er der helt sikkert lagt i ovnen til en festlig og hyggelig aften med pigerne.