Så sent som i går stjal han alle overskrifterne, men …

Mens et hav af professionelle fodboldspillere lever af deres sport, har Klaksviks Arni Frederiksberg en lidt anderledes dagligdag.

Udover at være en nøglefigur i Klaksviks europæiske eventyr, hvor han senest scorede to afgørende mål mod de norske mestre Molde, har Frederiksberg også en karriere uden for banen.

Den 31-årige angriber arbejder dagligt fra 8 til 16 som sælger i et engroshandelsfirma. Og det er ikke hvilket som helst produkt, han sælger. Frederiksberg er ansvarlig for salget af Norges mest populære frysepizzaer, Grandiosa og Big One:

“I Norge har vi aftaler med Orkla, som alle kender godt”, fortæller han hudløst ærligt til NRK.

Efter en lang arbejdsdag tager Frederiksberg direkte til fodboldtræning fra 17 til 20.

Og selvom han har haft stor succes på fodboldbanen, er han realistisk omkring sin fremtid i sporten. Han lægger nemlig ikke skjul på, at det er lidt for sent, at blive fuldtidsprofessionel:

“Jeg tror, det er lidt for sent, når du er 31 år. Det virker ikke til, at jeg kan nå at tjene nok penge, som jeg kan leve af resten af livet”, siger han.

Frederiksbergs dedikation til både sin fodbold- og salgskarriere viser, at det er muligt at balancere passion med praktik. Mens Klaksvik fortsætter deres imponerende præstationer i Europa, kan fansene være sikre på, at Frederiksberg også leverer resultater i frysepizza-verdenen.