I de perioder, hvor han ikke har været skadesramt, var han førstevalg i Feyenoord. Nu tyder det dog på, at han kan være på vej væk fra den hollandske klub.

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-stjerne håber på opkald fra Barcelona

Ifølge det italienske medie TUTTOmercatoWEB, er der i hvert fald interesse for den danske angriber fra flere klubber i italienske Serie A.

Efter sigende skulle der være tale om Fiorentina og Benevento, der i skrivende stund er at finde på hhv. en 14. og 10. plads i Serie A. Ifølge det italienske medie har de to klubber et godt øje til Nicolai Jørgensen.

De understreger dog, at det ikke bliver på en permanent aftale, at han hentes til enten Fiorentina og Benevento, såfremt det skulle blive aktuelt. Derimod vil det være på en lejeaftale med en købsoption tilknyttet.

For ganske nylig blev den argentinske angriber Lucas Pratto hentet til Feyenoord, hvorfor han kan tage over fra Nicolai Jørgensen som startende angriber. Dertil kan det også medføre, at de potentielt vil være mere tilbøjelige til at sende danskeren videre.

I denne sæson står den 29-årige dansker noteret for blot et enkelt mål i 12 kampe. I de seneste kampe har han dog været præget af flere skader, hvorfor det heller ikke her er blevet til specielt mange mål fra danskerens fødder.

LÆS OGSÅ: Manchester-duel: Konkurrerer om engelsk midtbaneprofil

Hans nuværende kontrakt med hollandske Feyenoord frem til sommeren 2022. Han har en fortid i henholdsvis AB, Bayer Leverkusen, Kaiserslautern og FC København.