FC Barcelona står ikke just i en fremragende økonomisk situation. Det har medført, at Martin Braithwaite og resten af FC Barcelona-truppen har været påvirket af, at den spanske klub har haft svært ved at finde penge til at udbetale løn.

LÆS OGSÅ: Paris Saint-Germain og Arsenal vil stjæle FC Barcelona-transfermål

For blot en lille uge siden kom det frem i Cadena COPE, at Barca-spillerne ikke havde fået den løn, som de var blevet lovet, at de ville få i december. Det skulle dog efter sigende efterfølgende være blevet aftalt, at lønne ville komme i februar.

Det samme medie har nu oplyst, at det viser sig at være sandt. Dertil peger mediet på, at udbetalingen skulle passe med den aftale, som spillerne lavede med klubledelsen tidligere på sæsonen, hvor de også aftale at gå ned i løn.

Ligeledes er der forlydender om, at spilleren vil få udbetalt deres løn i to forskellige udbetalinger, hvor den første skulle være faldet i december, mens den anden skal falde i juni. Derfor vil det også være interessant at se, om den kommende betaling i juni også vil blive udskudt.

LÆS OGSÅ: Tidligere PL-angriber: Dette mangler Manchester United for at vinde titlen

Aftalen mellem spillerne i FC Barcelona og ledelsen lyder på, at man går 833 millioner ned i løn. Derudover vil man også over de næste tre år udsætte over 350 millioner kroner. På trods af dette, er FC Barcelona fortsat i en meget økonomisk skidt situation, hvilket også kan ses på, at de har haft et meget stille transfervindue denne vinter.