Zinedine Zidane må desværre nok se i øjnene, at han til sommer ender med at må sige farvel til en spiller, der er startet inde i 30 kampe for Real Madrid i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Ed Woodward i dilemma: Sommersalg eller kontraktforlængelse?

Den spanske avis ABC skriver nemlig, at Lucas Vazquez ikke er tilfreds med Real Madrids kontrakttilbud. Den 29-årige spanier skulle nemlig angiveligt være på jagt efter karrierens sidste store kontrakt.

Det er dog ikke sikkert, at det bliver umuligt for ham, da flere klubber i både England, Tyskland og Italien angiveligt har kig på Lucas Vazquez.

Ifølge det spanske medie er han af Real Madrid blevet tilbudt en treårig forlængelse. Her bliver han dog nødt til at acceptere en lønnedgang på 10 procent.

I øjeblikket tjener den 29-årige Vazquez 26 mio. kr. om året efter skat. Den spanske kantspiller mener dog ikke, at det er nok. Han er nemlig af den opfattelse, at han har fortjent at få en lønforhøjelse.

Zinedine Zidane vil rigtig gerne holde Vazquez i klubben, men coronapandemien har gjort det svært for den spanske storklub at leve op til hans økonomiske krav. Ifølge ABC er klubber som både Manchester United, Chelsea, Milan og især Bayern München klar til at tilbyde ham en kontrakt. Avisen skriver også, at de vil tilbyde ham en kontrakt, der er bedre, end den, som Los Blancos har tilbudt ham.

LÆS OGSÅ: ‘Krævende’ Bruno Fernandes: “Vi har stadig en masse at forbedre”

I slutningen af sidste måned skrev AS, at Bayern München er i gang med at forhandle med Lucas Vazquez. Forlænger Real Madrid ikke med ham, kan han forlade klubben gratis til sommer, da hans kontrakt udløber på dette tidspunkt.