Real Madrid har på deres officielle hjemmeside udsendt en meddelelse om, at de to Real Madrid-stjerner Eden Hazard og Casemiro er blevet smittet med coronavirus. For Hazard betyder det, at han sandsynligvis kommer til at gå glip af Belgiens kamp mod Danmark.

LÆS OGSÅ: Patrick Olsen om SE-plæne: Var som at løbe på en strand

Eden Hazard har ikke haft det bedste ophold i Real Madrid. Det ser dog ud til, at det endnu ikke er slut for den belgiske tekniker, der nu er ramt af et nyt uheld.

Som nævnt herover, er både han og hans holdkammerat Casemiro nemlig blevet testet positiv for coronavirus. Det sker, efter at de blev testet fredag morgen. Det skriver Real Madrid på deres officielle hjemmeside.

Alle andre i truppen og i staben er testet negativ, skriver La Liga-klubben også. Derfor er det udelukkende Hazard og Casemiro, som truppen må undvære, når de møder Valencia søndag.

Den 29-årige Hazard har siddet ude det meste af denne sæson, hvorfor han først fik sæsondebut, da han blev skiftet ind med 20 minutter tilbage mod Mönchengladbach.

LÆS OGSÅ: Thierry Henry tager Messi i forsvar

Da han er testet positiv, er der også kun en meget lille chance for, at han kommer til at spille en rolle i den kommende landskamp mellem Denmark og Belgien i Nations League.