Det er efterhånden ved at være en garanti, at Martin Braithwaite ikke befinder sig i Barcelona, når den kommende sæson skydes i gang. Han er blevet kædet sammen med adskillelige klubber, og Barcelona virker ivrige efter at sælge.

LÆS OGSÅ: Klub afviser Braithwaite-byttehandel

I et stykke tid har der dog været stilhed omkring Braithwaites transfersituation. Nu ser det dog ud til, at der snart sker noget. Ifølge spanske Sport bliver der nemlig lagt pres på Barcelona fra topagenten Jorge Mendes. Han vil bringe ham til Wolverhampton, hvor de står klar med et godt kontrakttilbud.

Derfor er der også meget, der tyder på, at hans fremtid ligger i Premier League. Her er han blevet kædet sammen med flere klubber, men særligt Wolverhampton skulle være ivrige efter at hente den danske angriber. Barcelona er desuden interesseret i at sælge, da det giver penge i kassen, og de sparer hans løn.

Jorge Mendes, der er kendt som agent for bl.a. Cristiano Ronaldo, Ansu Fati mv., arbejder også for Wolverhampton. Han er nu begyndt at lægge pres på Barcelona, da han vil have dem til forhandlingsbordet. Sådan lyder det fra Sport, der også skriver, at den engelske klub er klar med en god kontrakt til danskeren.

Barcelona er dog ikke villige til at sælge for enhver pris. De hentede ham selv i Leganes for 18 mio. euro, men er klar til at slippe ham for 15 mio. euro. Historien fra Sport melder intet om, hvorvidt Wolverhampton er villige til at punge ud med 15 mio. euro for Braithwaite.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid giver Barcelona ultimatum i Griezmann-byttehandel

Hvad er dog kan tale for, at en handel kommer på plads er, at der allerede er en god relation mellem de to klubber. I sidste sæson hentede englænderne Nelson Semedo, og denne sommer har de også lejet Trincao. Måske det ender med, at de henter endnu en Barca-spiller i form af Martin Braithwaite.