Kylina Mbappé bliver af de fleste betragtet som værende en af de mest lovende spillere i Europa. Derfor er der også flere klubber, der har vist interesse i ham.

LÆS OGSÅ: Agent til Liverpool-stjerne mødes med spanske storklubber

En af de klubber, der tidligere har været sat i forbindelse med spilleren, er Manchester City. Det ser nemlig ud til, at de får brug for en ny angriber til sommer, hvor Sergio Agüero forventes at forlade klubben.

Men ifølge mediet The Athletic kommer de dog ikke til at melde sig ind i kampen om Kylian Mbappé, der ellers har kontraktudløb med sin nuværende klub, Paris Saint-Germain, næste år.

Mediet skriver, at Manchester Citys manglende evne til at nedbryde deres lokale rivaler fra Manchester United, er et klart bevis på, hvorfor de leder efter en topangriber, som de kan hente til klubben til sommer.

“De er blandt en lille håndfuld klubber, der er i spil til at hente Dortmunds eftertragtede frontløber, Erling Haaland, og i sidste måned reporterede The Athletic, at Inter-angriberen Romelu Lukaku også er på blokken hos Premier Leagues aktuelle tophold. City har selvfølgelig også andre muligheder. Klubben har eksempelvis haft en længerevarende interesse i Harry Kane, men den pris, som Tottenham måske vil kræve for overhovedet at overveje et salg, har tidligere kølnet flere bejleres interesse,” skriver mediet, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Champions League får nyt format: Det kommer det til at betyde

“En topspiller, som City angiveligt ikke aktivt jagter, er Kylian Mbappé. PSG-stjernen nærmer sig det sidste år af sin kontrakt i den franske hovedstad, og har stadig ikke forlænget, hvilket har skabt rygter om et skifte til flere forskellige europæiske storklubber. Men det er velkendt i fodboldverdenen, at Mbappés lønkrav er ekstremt høje. Og City er uvillige til at bryde klubbens lønloft og dermed risikere at bryde harmonien i Pep Guardiolas omklædningsrum, selvom klubben har brugt voldsomme summer i løbet af Sheikh Mansours æra som ejer.”