Tottenham har afvist, at der skulle være hold i rygterne om, at den danske landsholdsstjerne Pierre-Emile Højbjerg er på vej væk fra klubben.

På det seneste har der været rygter om, at Tottenham overvejer at sælge landsholdsstjernen Pierre-Emile Højbjerg i løbet af sommerens transfervindue.

– LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Joakim Mæhle

Den 26-årige stjerne skrev senest under på en ny kontrakt med Tottenham tilbage i august 2020. Her skrev han under på en kontrakt, der løber frem til juni 2025.

Derfor har der heller ikke just været optræk til, at den engelske klub har haft planer om at skille sig af med den danske midtbanespiller.

Årsagen til, at der har været rygter om, at London-klubben har gjort sig tanker om at sælge Højbjerg er, at de har købt Yves Bissouma fra Brighton.

Nu har Tottenham dog slået fast, at der ikke er hold i rygterne om, at de har overvejet at sælge ham denne sommer. Det skriver det engelske medie 90min.

Det vil sige, at der ikke er nogen udsigt til, at den danske midtbanespiller kan blive tvunget til at begynde at se sig om efter en ny klub.

– LÆS OGSÅ: Christian Eriksen har afvist Manchester United – af én grund

Det er da heller ikke til at komme udenom, at Pierre-Emile Højbjerg har været en vigtig spiller i den netop overståede sæson, hvorfor det ville virke besynderligt, at klubben ville skille sig af med ham.