Ifølge det britiske medie The Sun har Tottenham forud for det kommende sommertransfervindue vist interesse for Manchester Uniteds unge keeper, Dean Henderson, som de overvejer at bringe ind som afløser for Hugo Lloris.

LÆS OGSÅ: Luke Shaw: Denne United-spiller har ændret min spillestil

Tottenham-boss José Mourinho har flere store navne på radaren. Der bliver bl.a. holdt øje med Manchester Uniteds Dean Henderson, Burnleys Nick Pope, and West Brom-keeper Sam Johnstone, ifølge The Sun.

Enhver af disse spillere kunne vise sig at være en fin signing for Tottenham, da Lloris ser ud til at have svært ved at finde formen. En keeper som Dean Henderson kan derimod vise sig at være en rigtig god langsigtet mulighed for The Spurs.

Manchester United har dog næppe lyst til at give slip på Dean Henderson, som tingene ser ud lige nu – og slet ikke til en af de andre Big Six-klubber. De har dog også David De Gea som en mulighed i målet, hvorfor et godt tilbud måske kan rykke lidt på deres holdning til dette.

Dog ser den spanske keeper ikke længere ud til at være helt så pålidelig, som han har været før i tiden. Derfor vil Henderson være et godt valg som førstemålmand. Efter sigende skulle han dog endnu ikke være garanteret pladsen som førstemålmand for Manchester United.

LÆS OGSÅ: United-profil deler 1. pladsen med Haaland: Her er de 10 mest værdifulde spillere i verden

Hvis ikke han tilbydes dette af Manchester United, kunne Tottenham dog meget vise sig at være en tiltalende destination for ham. Dog er både Pope og Johnstone sandsynligvis mere realistiske transfermål, da de næppe vil tøve med at tage imod muligheden for at komme til en større klub.