I en afgørende Premier League-duel, der kunne vende op og ned på kampen om de eftertragtede top-4 placeringer, leverede Tottenham Hotspur en overbevisende præstation ved at besejre Aston Villa med en overvældende score på 4-0.

Kampen, der blev afviklet under højspændte forhold, bød på en række afgørende øjeblikke, herunder et direkte rødt kort til Aston Villas John McGinn for en overtrædelse, der ikke efterlod nogen tvivl.

Den første halvleg var en nervepirrende affære, hvor begge hold havde muligheder for at tage føringen.

Allerede indenfor de første fem minutter var der appel for straffe.

Det var dog først i anden halvleg, at Tottenham for alvor satte deres præg på kampen. Et spektakulært mål åbnede op for Villa-forsvaret, hvilket banede vejen for yderligere scoringer og en sikker sejr til Spurs. Målet blev hurtigt fulgt op af det andet mål. Se begge mål her.

Tottenhams sejr var ikke kun et resultat af individuelle præstationer, men også et vidnesbyrd om holdets dybde.

Med Van der Vaart ude med en skade, trådte Dragusin i karakter og viste, at han er mere end i stand til at udfylde rollen som centerback med kvalitet.

Med sejren er Tottenham kun to point efter Villa, men Spurs har en ekstra kamp i hånden.