Der er flere, der har udtalt, at Tottenham har den bedste fronttrio i Premier League, da Gareth Bale er begyndt at finde formen. 

LÆS OGSÅ: Fortsætter stimen: Messi kan vinde La Liga-pris

Der har dog også længe cirkuleret rygter om, at Harry Kane kunne finde på at forlade Tottenham, og efter søndagens sejr tog han ikke afstand fra disse spekulationer. 

The Transfer Window Podcasts erfarer, at han såmænd allerede er i gang med at afdække sine muligheder. 

Det har før lydt på, at han har været på blokken hos Manchester City og Pep Guardiola samt Manchester United, men Ian McGarry fra The Transfer Window Podcasts erfarer, at han kommer til at forlade England. 

“Det er vores information, at Kane seriøst overvejer at forlade Tottenham. Som et resultat deraf har flere klubber været i kontakt med spillerens repræsentanter. Vi erfarer, at det mest attraktive tilbud lige nu er fra FC Barcelona,” kommer det fra McGarry i podcasten, hvorefter han tilføjer:

“Barcelona vil forstærke sig efter at have haft et dyk i sine vanligt høje standarder og en dårlig sæson.”

Men selvom han ønsker at forlade Tottenham, så udløber hans kontrakt ikke før 2024, hvilket naturligvis betyder, at en eventuel handel vil blive meget kompliceret. 

Det er et stærkt kort at have oppe i ærmet hos klubdirektør Daniel Levy i en forhandlingssituation og gør, at Tottenham kan kræve en enorm sum.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Det er umiddelbart noget, som Barcelona ikke kan være med på, da deres økonomiske situation som bekendt ligger i ruiner.