Tottenham tabte med 1-2 til West Ham i Premier League, hvilket blot bidrog til den dårlige stime, som Tottenham i øjeblikket oplever, men nederlaget skyldtes ikke træthed.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det fortæller i hvert fald Spurs-manager José Mourinho, som ellers også have sit hold i aktion, da man torsdag spillede Europa League. Det var dog også to startopstillinger, som var meget forskellige, hvorfor de ømme og trætte ben ikke var årsagen til, at man tabte til West Ham.

“Torsdagens kamp sad ikke i benene, for vi startede kun med én spiller, som spillede 90 minutter torsdag, og det var Eric Dier. Lucas Moura spillede 65 minutter torsdag og var vores bedste spiller i denne kamp.”

“Den måde, vi spillede på i slutningen af kampen, viste også at det ikke var et fysisk problem, som forhindrede os i at hente et godt resultat.”

“Jeg synes, vi spillede godt nok til at vinde. Da vi var bagud i pausen, handlede det om at få løftet spillernes hoveder, så de kunne gøre det bedre i anden halvleg, og det gjorde de. West Ham forsvarede sig, mens vi angreb og skabte rigeligt, men ikke havde heldet.”

LÆS OGSÅ: Manchester United kommer til at vinke farvel til chok-signing

Tottenham ligger aktuelt på niendepladsen i Premier League, hvorfor man i øjeblikket er inde i en deprimerende tid i Spurs-lejren.