Christian Eriksen står uden kontrakt denne sommer, men kommer næppe til at have svært ved at finde sig en klub.

Der er stor tvivl om, hvad Christian Eriksen skal denne sommer. Inden længe står han nemlig uden kontrakt, da han kun skrev under på en halvårlig kontrakt med Brentford i januar.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona har 2 afløsere for Ousmane Dembélé klar

Intet tyder dog på, at han får svært ved at finde sig et sted, hvor han kan få lov til at spille fodbold i den kommende sæson. Der er nemlig op til flere klubber, der har vist interesse for ham.

Brentford er desuden meget interesserede i at beholde ham, hvorfor det ikke kan udelukkes, at den 30-årige danske stjerne beslutter sig for at blive, hvor han er.

I hans tidligere klub Tottenham håber de dog på, at han har lyst til at forlade Brentford til fordel for at et comeback i den hvide trøje i den nordlige del af London.

Tilsyneladende føler de sig dog ikke helt sikre på, at det er noget, han har interesse i. Derfor er de begyndt at se på andre alternativer, hvilket har fået dem til at se i retning af Brightons Yves Bissouma, skriver mediet London World.

LÆS OGSÅ: Real Madrid nærmer sig aftale med fransk stjerne

Angiveligt er deres førsteprioritet dog fortsat at nå til enighed med Christian Eriksen, som ikke har udelukket, at et skifte til Tottenham kan blive en realitet.