Tottenham har angiveligt et rigtig godt øje til den nuværende midtbanespiller i AC Milan, Franck Kessi. Faktisk har de så godt et øje til ham, at de skulle have tilbudt ham en kontrakt med en årsløn på 8 millioner euro, hvis han skifter til Tottenham næste sommer.

LÆS OGSÅ: Real Madrid overvejer Lyon-talent som Benzema-afløser

Den 24-årige spiller har kontrakt med AC Milan frem til juni næste år, hvor han vil kunne forlade klubben gratis. Det har skabt interesse hos flere klubber, hvilket omfatter bl.a. Spurs, Chelsea og Liverpool, der alle menes at have interesse for Kessie.

For nylig har der været forlydender om, at Chelsea har taget kontakt til Kessies lejr, da de vil tilbyde ham en kontrakt med en betydeligt højere løn, end han får på nuværende tidspunkt i den italienske klub.

Nu skriver italienske Calciomercato, at Tottenham dog ikke har intentioner om at lade Chelsea hente midtbanespilleren uden kamp. London-klubben skulle nemlig allerede have sendt et kontrakttilbud afsted til midtbanespillerens repræsentanter.

Som angivet tidligere er der tale om en kontrakt med en årsløn på otte millioner euro. Det er en betydelig lønforhøjelse i forhold til, hvad han får i AC Milan, hvorfor Spurs håber på, at det er nok, at de kan lokke ham til London.

Kessie spillede en ganske imponerende 2020/21-sæson for den italienske klub. Han scorede 14 mål og leverede seks oplæg i 50 kampe på tværs af alle turneringer.

LÆS OGSÅ: Langer ud efter Barca: De er faktisk gået konkurs

Den centrale midtbanespiller spillede sin første kamp i den nye sæson i Serie A den 12. september, hvor Milan mødte Lazio.