Tottenham er angiveligt på udkig efter en afløser for Harry Kane, og har i denne forbindelse udset sig Alvaro Morata

I lang tid har der været rygter om, at Harry Kane ønsker at forlade Tottenham. Hidtil er det dog lykkedes for Spurs at holde fast i den engelske angriber.

LÆS OGSÅ: Coutinho sættes i forbindelse med overraskende klubskifte

Meget tyder dog på, at London-klubben er klar over, at det ikke varer ved. I hvert fald skriver Fichajes, at den engelske klub er begyndt at undersøge mulighederne for at finde en afløser for Harry Kane.

Fichajes skriver desuden, at en af de angribere, der er havnet på deres liste over potentielle afløsere, er den tidligere Chelsea-angriber Alvaro Morata. Derfor han den 28-årige spanske angriber ende med at blive bragt tilbage til England.

Den spanske angriber, der har en fortid i Premier League, da han spillede for Chelsea fra 2017 til 2019, er for tiden at finde i Juventus. Hertil er han udlejet fra Atletico Madrid, der sidste år hentede ham permanent i Chelsea for 35 millioner euro.

Hvis det står til Tottenham, skal han dog tilbage til Premier League, da de har et ønske om at hente ham ind som afløser for Harry Kane. Den engelske angriber har en kontrakt, der løber frem til 2024, men Tottenham kan potentielt føle sig tvunget til at sælge ham før.

LÆS OGSÅ: Newcastle melder sig ind i kampen om PSG-profil

Alvaro Morata har bevist, at han er i stand til at score mål i Premier League, da han i sin tid i Chelsea nåede at bidrage med 24 mål og seks oplæg i de 72 kampe, han spillede for London-klubben.