Manchester United-nyhederne har haft meget fokus Manchester United-kometen Shola Shoretire. Han har nemlig imponeret for Manchester Uniteds U23-mandskab, og nu skal han altså bevise sig foran Marcus Rashford og Co.

LÆS OGSÅ: Dortmund sænker prisen: Det vil det koste Manchester United at købe Sancho til sommer

The Athletic skriver nemlig nu, at den blot 17-årige Shoretire vil være med fremover, når førsteholder træner. Det kommer efter den lange snor med gode præstationer for netop U23-holdet.

Han fyldte sågar 17 for blot en uge siden, og han er altså på trods af sin unge alder, allerede en profil for reserveholdet. Han toppede de gode præstation er med et hattrick mod Blackburn, og han skal altså nu op imod de store stjerner.

Det forventes ligeså, at Hannibal Mejbri kommer til at slutte sig til træningssessionerne med United-manager Ole Gunnar Solskjær og resten af holdet.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Det ser derfor ud til, at Solskjær har fået mere fokus på talenterne fra egne rækker. Det har man også set – med undtagelse af Edinson Cavani – at man gjorde i det forgangværende transfervindue, hvor man hentede Amad Diallo samt Facundo Pellistri.