I sidste uge brokkede Ronald Koeman sig over, at en række af Paris Saint-Germains spillere talte om, at de gerne så, at Messi skiftede Barcelona ud med Paris. En af dem, der blandt andet udtalte sig positivt om at få selskab af Messi, var hans landsmand Angel Di Maria.

LÆS OGSÅ: Nu åbner Hazard op omkring sine fremtidsplaner

Den kritik fik Lyon-træner Rudi Garcia til at blande sig, da han mener, at Koeman ikke er bedre selv. Ifølge RMC Sport mener Rudi Garcia nemlig, at den hollandske Barca-træner ikke har holdt sig tilbage fra at tale om Memphis Depay – selv ikke efter at transfervinduet lukkede.

Tirsdag eftermiddag blev Ronald Koeman på et pressemøde forholdt den franske træners kommentarer. Her gav han udtryk for, at han er forundret over Rudi Garcias udtalelser.

“Jeg ved ikke, hvorfor de gør det. Hvis de vil tale om Leo, lad dem gøre det, men nu kommer træneren for Lyon [Rudi Garcia] og blander sig, og det ser ud til, at han vil have mere opmærksomhed i pressen,” sagde Ronald Koeman på pressetmødet ifølge Marca, hvilket han fulgte op med:

“For mig er det ikke vigtigt. Hvad vi skal gøre er at forberede os på kampene mod Sevilla og Alaves, og tirsdag spiller vi Champions League mod PSG.”

LÆS OGSÅ: PSG-spiller om Messi-skifte: “Jeg tror ikke på det”

Pressemødet tirsdag blev afholdt, fordi FC Barcelona onsdag aften står over for Sevilla i semifinalen i Copa del Rey. Det bliver dog uden Martin Braithwaite, da han er ude med en skade.